ממטבחון בדירת סטודנטים לרשת מצליחה
כמו כל הדברים הטובים, גם הו-מאמא הגיעה לעולם לגמרי במקרה.
מאחורי הרשת המצליחה עומדים ארבעה חבר'ה צעירים שבמהלך המפגשים ביניהם, היו מביאים מצרכים משוק הכרמל ועומדים יחד במטבחון צפוף ומכינים לעצמם תבשילים וסלטים מהבית של אמא.
מהשולחן שהם פתחו לחברים ועד פתיחת הסניף הראשון בשוק הכרמל.
הקונספט שהנחה אותם בתחילת הדרך וממשיך להנחות את המנהלים ועובדים בכל סניפי הרשת, הוא פשוט וחכם: להכין על בסיס יומי אוכל טעים בניחוחות של בית, עם מצרכים איכותיים וטריים בלבד ובלי חומרים משמרים. ובעיקר, לעשות את זה כל יום מחדש עם חיוך.
נראה אתכם מצליחים לבחור
שפע המנות העצום הכולל כ-200 סוגי תבשילים בשריים וצמחוניים, מרקים, סלטים, ממרחים, תוספות ומאפים, המוצגים במגשי נרוסטה מבריקים, מציב בפני הלקוח הרעב אתגר לא פשוט בבחירה. התפריט היומי המתחלף, מאפשר לכל סועד לבחור בכל יום מנה שונה ומפתיעה שהכי מזכירה לו טעם של בית. הדבר היחיד שנשאר קבוע-זה האיכות, הטריות והטעם המצוין.
אצלנו, אצלכם או על הדרך
סניפי הרשת מעוצבים בשיק צעיר ואסתטי עם אווירה קלילה ולא מחייבת בהם ניתן להרגיש הכי בבית, לבחור את המנה ולהתיישב לאכול במקום. בנוסף ניתן להזמין מראש מנות במשקל ולעצור בדרך הביתה באחד הסניפים ולהעמיס קופסאות לארוחת ערב, להפסקת צהריים במשרד או לארוחת שישי. ואם אתם מתעצלים, שירות המשלוחים שלנו יביא אליכם את האוכל חם וטרי ישר מהסירים.
קפצו לבקר אותנו בסניפים, מבטיחים שלא תצאו רעבים!